Na bojiště WoT míří kolová vozidla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na bojiště WoT míří kolová vozidla

Na bojiště WoT míří kolová vozidla

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 2. 2019 12:26 2
Reklama

World of Tanks přichází s prvním velkým rozšířením letošního roku. Nový update přináší zbrusu novou kategorii vozů - tanky na kolech. Ty by měly přinést zcela novou dimenzi do kategorie lehkých tanků. Novinka vstupuje do hry s francouzskými vozy začínajících na Tier VI.

Přidání francouzských kolových vozidel do hry vytváří novou roli na bojišti, objevuje se zde aktivní skaut, mrštný a rychlý průzkumník. Tyto stroje se musí přiblížit svým cílům, aby je i díky svému maskování rychle a nenápadně objevily pro spoluhráče.

Kolová vozidla se od běžných tanků liší svými jedinečnými novým mechanismy -  funkci uzamčení na cíl a dvěma režimy jízdy. Při zkoumání nových vozidel jsou tyto mechanismy postupně přidávány s každou úrovní. Jak stoupá úroveň, tak se také zvyšuje rozdíl v manévrování a rychlosti mezi dvěma dostupnými režimy, výchozím a jízdou.

Vývojářský tým údajně strávil spoustu času debatami o tom, která vozidla by měla v nové kolové větvi být. Ve výsledku se rozhodli pro šest kolových vozidel, z nichž pět se dá vyzkoumat od úrovně VI do úrovně X, a jedno je prémiové. Všechna mají historický původ, a pouze vozidlo X. úrovně se od svého historického protějšku nepatrně liší. Jedná se o tato vozidla:

  •        AMD Panhard 178B, Tier VI
  •        Hotchkiss EBR, Tier VII
  •        AML Lynx 6x6, Tier VIII
  •        Panhard EBR 90 (mle. 64), Tier IX
  •        Panhard EBR 105, Tier X

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama