Zamíří nakonec EA Access i na PS4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zamíří nakonec EA Access i na PS4?

Zamíří nakonec EA Access i na PS4?

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 2. 2019 09:12 10
Reklama

Informací ze strany Electronic Arts jsme tu měli včera více než dost, přesto se stále objevují novinky, které stojí za zmínku. Jednou takovou je možný příchod služby EA Access na další platformu, PS4.

O něm se spekulovalo už v době, kdy byla služby spuštěna, tedy v létě 2014. Od té doby nabrala u hráčů na Xboxu na oblibě, přesto však japonský gigant odmítal EA vpustit na svůj rybníček. Snažil se totiž co nejvíce podporovat svou vlastní službu PlayStation Plus, na které by teoreticky mohl EA Access parazitovat. Nicméně nyní šéf EA Andrew Wilson prohlásil, že jeho společnost plánuje v roce 2019 uvést EA Access na další hlavní platformě. Z logického úsudku plyne, že by tedy mělo jít o PS4, Switch nám připadá jako velice nepravděpodobná možnost. Jak se tedy zdá, v Sony zmoudřeli a uvědomili si, že EA Access může být pro jejich hráče další platformou s kvalitní nabídkou. Navíc tušíme, že hráči by o službu mohli mít zájem, zvláště když Microsoft válí se svým Xbox Game Passem a Sony naopak ztrácí s PS Now.

Předplatné od EA v současnosti nabízí za drobný měsíční poplatek hned několik desítek titulů, ať už se jedná Star Wars Battlefront II, The Sims 4, Need For Speed Payback či sportovní hry s číslovkou 18. Krom toho si díky němu můžeme zahrát nové hry s předstihem i využít drobných slev. Tak uvidíme, jestli si tyto výhody budou moci užít i hráči na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama