Take-Two chystá další porty pro NS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two chystá další porty pro NS

Take-Two chystá další porty pro NS

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 2. 2019 10:37
Reklama

Nintendo Switch se na rozdíl od jeho předchůdce těší většímu zájmu vydavatelů her třetích stran, což je podle nás velmi dobře. Mezi tyto společnosti patří například Ubisoft, Bethesda a také Take-Two, jehož CEO ve finanční zprávě zmínil, že s tím rozhodně plánují pokračovat.

Strauss Zelnick se zprvu pochlubil úspěchem Red Dead Redemption 2. Už má na kontě 23 milionů prodaných kopií. Následně se ale pozastavil u vydání šesté Civilizace pro Nintendo Switch, které prý předčilo jejich očekávání. “Měli jsme z této platformy dobrý pocit, takže jsme tam dali tituly, které se k takovému stylu hraní hodí. Prozatím nehodláme přestat s podporou Nintenda Switch i v případě dalších her,” řekl Zelnick.

V minulém roce na Switch vyšly 4 tituly z portfolia Take-Two a pár jich přišlo už v roce 2017. Velmi vítanou hrou bylo třeba L.A. Noire. Nebylo upřesněné, jestli se další porty budou týkat jen nově vycházejících titulů nebo se dočkáme i některých starších kousků. Rozhodně bychom se nezlobili, kdyby se na Switchi objevili starší díly jejich zajetých sérií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama