Stáhněte si první Crackdown zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si první Crackdown zdarma

Stáhněte si první Crackdown zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 2. 2019 10:44 2
Reklama

Příští pátek, tedy 15. únor 2019, patří mezi dny, ve které se herní průmysl rozhodl zamotat zákazníkům hlavy a vychrlit na světlo světa hned několik potenciálně zajímavých titulů naráz. Kromě Metra Exodus a Far Cry New Dawn je to také poněkud upozaděná bojovka Jump Force a hlavně Crackdown 3, který se po letech nejistoty teď už snad opravdu objeví na našich obrazovkách.

Pokud nemáte se sérií žádné osobní zkušenosti a rádi byste věděli, do čeho jdete, než třetí díl vyjde, má pro vás Microsoft malý dárek. První Crackdown, který je na Xboxu One dostupný v rámci režimu zpětné kompatibility, si nyní můžete stáhnout zcela zdarma.

Dvanáct let starý titul od studia Realtime Worlds vás vezme do Pacific City, kde v roli biologicky vylepšeného agenta musíte vyřadit z provozu trojici zločinných organizací. Hra se v roce 2010 dočkala pokračování, na další díl si ale fanoušci museli počkat dlouhých devět let.

Pokud se na Crackdown 3 i přes nepříliš dobré renomé těšíte, určitě byste neměli vynechat zátěžový test serverů, který se bude konat dnes a zítra, pokaždé dvě hodiny. První test začne v 21:00 našeho času, ten druhý pak zítra ve 4:00 ráno. Pro účast je zapotřebí zamířit do Xbox Insider Hubu na své konzoli nebo PC s Windows 10, zaregistrovat se a následně se zapojit do Wrecking Zone: Stress Testu. Poté už by vás měl systém odkázat na patřičnou záložku ve Store, kde si můžete stáhnout klienta a v příslušných časech se zapojit do hraní. Crackdown 3 vychází 15. února na Xbox One a PC, předplatitelé služby Xbox Game Pass budou mít hru k dispozici od prvního dne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama