Nabitý únor v Xbox Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nabitý únor v Xbox Game Passu

Nabitý únor v Xbox Game Passu

Marek Selinger

Marek Selinger

6. 2. 2019 10:19
Reklama

Přiznejme si, že Microsoft boduje se svým Xbox Game Passem dlouhodobě. Doslova za pár peněz nabízí hodně muziky, na což samotní hráči rádi slyší. A aby je nabídka titulů v rámci služby nezačala nudit, každý měsíc redmondská společnost přidává další a další kousky, jinak tomu nebude ani v únoru.

Tentokrát to bude nabídka více než štědrá, předplatitelé se můžou těšit hned na sedm nových her. My to vezmeme pěkně chronologicky, již zítra, tedy 7. února, Xbox Game Pass obohatí teprve v září vydaný Shadow of The Tomb Raider. Pokud jste ještě neměli co do činění s prozatím posledním dílem rebootované Lary, nyní máte ideální příležitost. Dále se můžeme těšit na úplné začátky příběhu Clementine v rámci adventurní série The Walking Dead: The Complete First Season. Právě první sezóna je dle nás vůbec ta nejlepší ze všech čtyř, byť ta závěrečná se dočká svého rozřešení až na konci března. Přesto je první část putování Clementine (a Leeho) titul, kterému byste měli i po mnoha letech od vydání dát šanci. Posledním kouskem ze 7. února se stane menší indie hříčka Pumbed BMX Pro.

Přesně o týden později budou moci vyzkoušet další indie hru, de Blob. Nicméně to hlavní z celého měsíce dorazí do Game Passu v pátek 15. února, kdy zde bude debutovat dlouho a s obtížemi vyvíjený Crackdown 3. O něm jsme se poprvé oficiálně dozvěděli již na E3 2014, a dle posledních zpráv výsledek nedopadl tak, jak bychom si přáli. Přesto jsme zvědavi, jaký výsledek nám vývojáři ze studia Sumo Digital nabídnou. Od 21. února si budeme moci stáhnout Batman: Return to Arkham, což je kolekce dvou vyleštěných batmaních her Batman: Arkham Asylum and Batman: Arkham City. Za nás patří oba příběhy netopýřího muže mezi to nejlepší, co minulá generace konzolí nabídla. A nakonec únor bude ve svém posledním dni uzavřen první novodobou Larou, tj. Tomb Raider: Definitive Edition. Za nás velice šťavnaté menu a velká pochvala Microsoftu, na tomto poli jasně vede před Sony a jejím PS Now.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama