EA chystá Plants vs. Zombies a další NFS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA chystá Plants vs. Zombies a další NFS

EA chystá Plants vs. Zombies a další NFS

Filip Švácha

Filip Švácha

6. 2. 2019 14:25 4
Reklama

Společnosti Electronic Arts se v posledních měsících příliš nedaří. Nadcházející měsíce by ale měly být příslibem do budoucna. Firma má v první čtvrtině letošního roku v plánu vydat dlouho očekávaný titul Anthem a také se v podobě Apex Legends přidala k fenoménu battle royale.  Jak moc úspěšné tyto kroky budou, lze momentálně jen těžko odhadovat.

Jak to tak vypadá, v EA rozhodně neusínají na vavřínech, protože podle finančního ředitele Blaka Jorgensena mají v plánu další přírůstek do sérií Plants vs. Zombies a Need for Speed. Na trh by oba tituly měly dorazit někdy do dubna roku 2020, kdy začíná další fiskální rok. „Když se díváme do budoucna, jsme rádi, že můžeme vydat Anthem, nechat růst Apex Legends a přinést vám nové Plants vs. Zombies a Need for Speed. Nesmíme zapomenout ani na Star Wars Jedi: Fallen Order a naše sportovní hry, které vychází ke konci roku,“ řekl k tomu Jorgensen.

Poslední díl Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 vyšel v únoru 2016, takže fanoušci už určitě vyhlíží nějaké to pokračování. To samé by se dalo říci i o Need for Speed, jehož poslední díl Payback vyšel v listopadu 2017. Nemůžeme si ale být jistí, jestli EA myslí regulérní další díly, nebo půjde o nějaké menší mobilní hry. V Electronic Arts mají každopádně velké plány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama