Na třetím Titanfallu se zatím nepracuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na třetím Titanfallu se zatím nepracuje

Na třetím Titanfallu se zatím nepracuje

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 2. 2019 08:57
Reklama

Když se v minulém roce mluvilo v souvislosti se studiem Respawn Entertainment o tom, že se chystá nová hra ze světa Titanfallu, jen málokdo očekával, že zrovna tohle bude další battle royale titul. Apex Legends si můžete zahrát už nyní, ale stále je tady spousta lidí, kteří se zajímají o regulérní pokračování Titanfallu. Vývojáři ale nepřinášejí dobré zprávy.

“Svět si myslel, že pracujeme na Titanfallu 3, ale není to pravda – Apex Legends je to, co jsme v poslední době tvořili,” řekl producent Drew McCoy. Další díl této populární střílečky je tedy v nedohlednu.

McCoy se také vyjádřil k tomu, proč k vydání Apex Legends došlo tak náhle bez většího oznamování a teasování. “Řekli jsme si prostě, že to tímhle způsobem bude nejlepší. Lépe se tak budeme moci vypořádat s případnými problémy. Děláme free-to-play hru s loot boxy po tom, co nás odkoupilo EA a není to Titanfall 3. Je to pro nás perfektní marketingový plán, tak proč to natahovat – prostě uděláme hru a necháme hráče, aby si hráli.”

Není to vůbec špatný přístup. Nic předem neslibovali, takže se vyhnou zbytečnému osočování z řad hráčů. Navíc si Apex Legends drží kvality Titanfallu. Jak se mu povede na poli battle royale her ale ukáže až čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama