Creative Assembly pracuje na FPS titulu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Creative Assembly pracuje na FPS titulu

Creative Assembly pracuje na FPS titulu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 2. 2019 09:19 2
Reklama

Ještě před oficiálním potvrzením se spekulovalo o tom, že Creative Assembly kutí zase nějaké to FPS. Hráči tak usoudili z nově nabízených pozic ve studiu a dnes už víme, že v něm opravdu vzniká. Vývojáři to oznámili skrz svůj oficiální twitterový účet a krom toho, že půjde o FPS jsme se také dozvěděli, že to bude zbrusu nová značka.

I když je toto studio známé hlavně díky svým strategickým hrám, tak se podepsali například pod Alien: Isolation. Hráči tak nějak doufali, že nový projekt bude pokračováním tohoto úspěšného hororu, ale jelikož půjde o novou značku, tak ani tentokrát se fanoušci dalšího vytouženého Aliena nedočkají.

O tento projekt se mimo jiné zajímá režisér Neill Blomkamp, který má za sebou filmy jako je District 9 a v minulosti stejně jako vývojáři přišel do styku se značkou Alien. O hře samotné víme velmi málo, ale není vyloučenou, že opět půjde o atmosferickou hororovku, jen s tím rozdílem, že jako hlavní hrozba tentokrát nebude Alien. Snad se ještě letos dočkáme plného odhalení jejich novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama