Resident Evil 2 s fixní či first person kamerou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 2 s fixní či first person kamerou

Resident Evil 2 s fixní či first person kamerou

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 2. 2019 14:14 2
Reklama

Remake Resident Evilu 2 se vydařil a hra posbírala vysoká hodnocení od kritiky i pochvaly od fanoušků. A přestože designéři v Capcomu odvedli velmi dobrou práci a technická podoba hry si zaslouží superlativy, pořád je tu prostor pro moddery, kteří mohou ostatním hráčům zážitek ještě trochu ozvláštnit.

Proto například vzniká modifikace, která má za cíl přenést celý zážitek do pohledu z vlastních očí. Ten v sérii debutoval před dvěma lety v sedmém díle, remake dvojky ale zvolil tradičnější pohled kamery zpoza hlavního hrdiny, který v Resident Evilu zdomácněl od čtvrtého dílu. Na prozatimní výsledky snažení autora se můžete podívat níže.

Zároveň ale vznikají pokusy navrátit hru ještě blíže k jejím kořenům, a to skrz fixní kameru. O výsledky svého snažení se autoři taktéž podělili. Jak se vám odlišný styl hraní a trochu jiná atmosféra líbí? Dejte nám vědět v komentářích.

Resident Evil 2 si v naší recenzi vysloužil absolutní hodnocení a z mého pohledu se jedná o skvělý příklad toho, jak by remaky starších her měly vypadat. Hra je dostupná na PC, PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama