Nový film od tvůrců Papers, Please
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový film od tvůrců Papers, Please

Nový film od tvůrců Papers, Please

Filip Švácha

Filip Švácha

4. 2. 2019 11:25
Reklama

Pokud se vám líbil krátký film Papers, Please, vycházející ze stejnojmenné hry, která sleduje počínání úředníka, který rozhoduje o tom, kdo smí vstoupit do smyšlené země Arstotzka a kdo ne, máme pro vás dobrou zprávu. Stejný tým, co stál za filmovou verzí Papers, Please do světa vypustil další projekt.

Film opět vychází z herní předlohy, tentokrát se rozhodli zpracovat koncept podle titulu Beholder z roku 2016, ve kterém má hráč za úkol sledovat, co dělají obyvatelé jednoho bytového domu. Jako u Papers, Please i tentokrát se autoři zaměřili na téma totalitní režimů, které se jim zřejmě zdá velmi blízké.

Snímek je černobílý a vypráví příběh Carla, který pomocí několika obrazovek sleduje obyvatele bytového komplexu. Jestliže Carl vidí něco, co se mu zdá podezřelé, musí to nahlásit vedení. Film určitě má své kvality a je momentálně dostupný zdarma ke zhlédnutí na YouTube i s českými titulky. Doufejme, že ruští filmoví tvůrci Liliya Tkach a Nikita Ordynskiy ve své tvorbě nepoleví a naservírují nám další podobné snímky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama