Microsoft připomíná Adaptive Controller
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft připomíná Adaptive Controller

Microsoft připomíná Adaptive Controller

Filip Švácha

Filip Švácha

4. 2. 2019 10:13 3
Reklama

V květnu jsme psali o novém ovladači pro handicapované, který pro své fanoušky připravil Microsoft. Je hezké vidět, že pokud chce být člověk hráčem, ale z nějakého důvodu nemůže používat klasické periferie, je tu pro něj způsob, jak toho dosáhnout. Microsoft se při příležitosti letošního Super Bowlu připravil reklamu, která se věnuje právě tomuto novému zařízení.

V ukázce se můžeme dozvědět, jak některým hráčům ovladač vyhovuje a umožní jim si hraní užít mnohem více, než kdy dříve. Xbox One Adaptive Controller, jak se periferie jmenuje, je na trhu od minulého roku. U nás si ho zatím lze pouze předobjednat, ale měl by být k dispozici někdy letos. Konkurence v podobě Sony a Nintenda žádnou podobnou alternativu nenabízí, takže pro handicapované to je momentálně jediná možnost, samozřejmě pak kromě obyčejných ovladačů.

Všem je asi už teď jasné, že Microsoft s touto generací pomyslnou konkurenční válku o krále na konzolovém trhu prohrál, ale jak už jsme si mohli za posledních pár let povšimnout, zaměstnanci okolo Phila Spencera rozhodně nehází flintu do žita a tento ovladač je toho dalším důkazem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama