Apex Legends oficiálně dnes večer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legends oficiálně dnes večer

Apex Legends oficiálně dnes večer

David Plecháček

David Plecháček

4. 2. 2019 09:13 4
Reklama

Konec spekulacím. I oficiální kanály Respawnu už nemlčí, ale všichni počínaje Vincem Zampellou lákají na dnešní odhalení. To proběhne prostřednictvím teaser streamu, jenž bude probíhat od dnešní 17 hodiny. K definitivnímu představení dojde o čtyři hodiny později. Při troše štěstí si tak budeme moci zahrát ještě dnes.

Co si představit pod čtyřhodinovým teaser streamem, nevíme. Jisté je, že se v devět hodin večer přetaví v plnohodnotnou ukázku, co vlastně Apex Legends je. Respektive jinak, už teď je jisté, že veškeré předchozí informace nelhaly, novinka je opravdu novým přírůstkem do battle royale žánru a vychází z Titanfallu – zda nás ale čeká nějaký twist, na to si budeme muset počkat.

Z vysílání bychom se měli dozvědět první poslední. Pokud vás ale zajímá zákulisí, o něm pravděpodobně řeč nebude. Největší otázkou je totiž provázanost s dalšími projekty ze série Titanfall. Dosud poslední, druhý díl, vyšel v roce 2016. Možná si ještě pamatujete na neslavné problémy s datem vydání, které bylo nebezpečně blízko tehdejšímu Call of Duty a Battlefieldu 1.

Od té doby jsme ale o značce neslyšeli – až dosud. Reportér Jason Schreier však poukázal na to, že série i přes počáteční problémy u ledu nezůstala. Už tehdy se začal připravovat třetí díl. I ten, stejně jako oba předchůdci, měl využívat modifikovaný Source engine od Valve. Pokud se přeneseme do současnosti, dostáváme se na hranu spekulací – i Apex Legends by měl být totiž vystavený na Source. Je tak možné a pravděpodobné, že se jedná o pozůstatek z chystaného pokračování, zatímco vývoj Titanfallu začal nanovo, údajně možná kvůli tomu, že už po technické stránce nestačil svou kvalitou novým hrám a tak třetí Titanfall vyjde na novém enginu. Kdyby to byl Frostbite, vůbec bychom se nedivili.

Jeho vydání je nicméně ve hvězdách. Respawn chtěl Titanfall 3 v prvopočátku údajně vydat na konci loňského roku, restart ale zřejmě celý proces pozdrží. Studio vedené veterány z Infinity Ward však na letošek chystají i svou Star Wars hru, Jedi Fallen Order. Možná, že tak další díl střílečky s obřími mechy vyjde až v roce 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama