Activision opouští další důležitý člen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision opouští další důležitý člen

Activision opouští další důležitý člen

Filip Švácha

Filip Švácha

4. 2. 2019 16:18
Reklama

Zakladatelé firmy Sledgehammer Games Glen Schofield a Michael Condrey na začátku minulého roku po dlouhých deseti letech tuto firmu opustili, aby se mohli více zaměřit na práci uvnitř Activisionu. Společně se svým týmem stáli u zrodu několika dílů populární série Call of Duty. Konkrétně se podepsali na Modern Warfare 3, Advanced Warfare a World War II.

Schofield ale na konci minulého roku prozradil, že z Activisionu odchází úplně, ovšem co dělá Condrey, nebylo známo. Teď už si můžeme být jisti, že Condrey s hrami zřejmě nekončí, protože odešel do společnosti Take-Two. Tam se svým nově založeným studie, který ještě zatím nebyl nijak pojmenován, pracuje na ještě neoznámeném projektu pro dceřinou společnost Take-Two 2K Games.

 „Skvělé hry vycházejí ze zápalu týmu, který je poháněn honbou za kvalitou a také lpěním na nezávislosti studia. Studia 2K mají tvůrčí a technologickou nezávislost, podporovanou infrastrukturou světové úrovně. Toto vše nabízí skvělou živnou půdu pro založení nového studia a vytváření her další generace,“ říká k tomu Condrey.

Podle Take-Two bude mít tento zbrusu nový vývojářský tým svobodu dělat na velkých projektech. Každopádně jsme zvědaví, co pro nás společně s 2K Condrey připravuje. Kromě série Call of Duty se totiž podepsal i pod Dead Space, že by tedy něco z vesmíru? Na nějaké konkrétnější vyjádření o tom, co přesně kutí, si ale budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama