Persona Q2 vyjde na západě v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Persona Q2 vyjde na západě v červnu

Persona Q2 vyjde na západě v červnu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 2. 2019 13:21 3
Reklama

Nintendo 3DS sice už není pěknou řádkou let žádným technologickým zázrakem, na podporu ze strany vývojářů si ale rozhodně stěžovat nemůže. Ať už jste handheld uložili do šuplíku či nikoli, pokud jste fanoušky série Persona, máme pro vás dobrou zprávu – Persona Q2 se chystá na západní trh.

Celým názvem Persona Q2: New Cinema Labyrinth vyšla na 3DS v Japonsku už koncem minulého roku. Jak už to tak v případě japonských her často bývá, vydání pro ostatní regiony bývá opožděné, a tak si budeme muset na novou Personu počkat až do léta, konkrétně 4. června.

Ve spin-offu populární RPG série se objeví postavy z hned několika hlavních i vedlejších dílů a stejně jako v případě svého předchůdce, tedy Persona Q: Shadow of the Labyrinth, se bude žánrově jednat o dungeon crawler. Jak už název napovídá, jednotlivé dungeony budou tentokrát designované do různých filmových žánrů.

Pro první zájemce, kteří si hru buď předobjednají, případně si hru zakoupí mezi prvními po vydání, bude k dispozici takzvaná "Launch Edition", ke které budou přibaleny čtyři odznaky s postavami ze hry. Součástí dražší “Showtime” edice bude navíc ještě plyšová hračka, art book a hrací karty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama