Nové záběry ze zombie akce World War Z
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry ze zombie akce World War Z

Nové záběry ze zombie akce World War Z

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 2. 2019 11:18 1
Reklama

Studio Saber Interactive ví, jak upoutat pozornost. Pečlivě vybrané záběry ze zombie akce World War Z servírují nekonečné zástupy nemrtvých, z jejichž touhy po kořisti naskakuje husí kůže. Když si člověk uvědomí, že jich na obrazovce může být v jeden okamžik až tisíc, zákonitě přichází otázka, zda mají hráči vůbec nějakou šanci na přežití.

I když budou mít celou řadu možností, jak s nimi bojovat, vždy půjde spíše o zpomalení nekonečného proudu nepřátel. Zombie se sápou jedna přes druhou, v děsivé hordě jsou schopny překonat i vysoké překážky. Snažit se sprovodit ze světa všechny infikované je nesmysl, tolik nábojů s sebou hrstka přeživších ani nemá. Hlavním úkolem je tedy hlavně zdrhnout někam do bezpečí.

K dispozici je hned 6 hratelných tříd, každá ze specializací změní styl hraní. Exterminator kolem sebe pohazuje zápalné lahve a infikovaným se snaží především pořádně zatopit, Slasher útočí na blízko, Hellriser s sebou tahá batoh plný výbušnin, Fixer zase náboje. Co dělá Gunslinger a Medic je asi jasné.

Nový trailer nic moc nového neukazuje, spíše se snaží připomenout, že se mají fanoušci zombie akcí na co těšit. Pevné datum vydání však stále není stanoveno, World War Z vyjde někdy během letošního roku na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama