Sledujte čerstvý trailer k Metro Exodus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte čerstvý trailer k Metro Exodus

Sledujte čerstvý trailer k Metro Exodus

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 2. 2019 06:50 9
Reklama

Tento týden překvapil Epic Game Store novým úlovkem do svých virtuálních regálů. Dohodou s vydavatelem Deep Silver získal nový díl série Metro. Navíc exkluzivně po dobu jednoho roku. Kontroverzní zpráva stále rezonuje celým internetem. Nic to ale nemění na tom, že hra vychází už za dva týdny. Nyní se objevuje další trailer.

V něm je shrnuto vše podstatné, co Exodus nabídne. Zachycuje hlavního hrdinu Artyoma, člena posádky lokomotivy Aurora, v níž se vydává na průzkum postapokalyptického Ruska. Obyvatelé moskevského metra se totiž mýlili. Žít se dá i tam venku.

Cesta trvá celý kalendářní rok, hráči tedy zakusí všechna roční období. Za hlavní pilíře hratelnosti považují autoři boj, průzkum prostředí a survival prvky. Je pouze na hráčích, jaký si zvolí herní styl. S nepřáteli si to mohou vyřídit hezky přímo a nahlas, nebo zákeřně, ale potichu. Svou roli bude hrát také rozhodnutí, zda se do akce půjde v noci, nebo za deního světla.

Vývojáři také slibují, že hráči rozhodně nenarazí na úkoly z kategorie dojdi a přines. Základem každého úkolu je příběh, který motivuje k jeho dokončení. Učiněná rozhodnutí by navíc měla vyprávění ovlivňovat. Do jaké míry? To se musíme nechat překvapit.

Metro Exodus je označován jako dosud nejambicióznější počin studia 4A Games. Hra vychází 15. února na PC, Xbox One a PlayStation 4. Předobjednat si jí můžete na na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama