Sea of Thieves mění cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves mění cross-play

Sea of Thieves mění cross-play

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 2. 2019 10:52 1
Reklama

Titul Sea of Thieves to rozhodně neměl úplně jednoduché. Ze začátku většině lidí hra připadala prázdná a těch pár aktivit, které jste s kamarády mohli dělat, se velmi rychle omrzelo. Ve studiu Rare ale na projekt naštěstí nezanevřeli a neustále do něj přidávají další a další obsah. Sea of Thieves se od vydání dost proměnilo a zdá se, že se promění ještě více.

Do hry totiž dorazí nový update, který bude více zaměřen na PvP a v návaznosti na to se autoři rozhodli pozměnit jejich přístup ke cross-play. Už před vydáním byla jednou z hlavních vlastností hry považovaná možnost hrát na Xboxu One proti PC hráčům. Nově si uživatelé budou moci vybrat, jestli chtějí hrát pouze s lidmi na Xboxu, nebo zdali se pustí do cross-playe.

V budoucnu by titul měl mít rozdělený multiplayer na hráče, používající ovladač a na ty, kteří hrají klasicky s myší a klávesnicí. Tady je důležité poznamenat, že pro Sea of Thieves se pro Xbox One chystá podpora myši a klávesnice. To vše se bude hráčům hodit, až vyjde nová expanze Arena, zaměřená zcela na PvP. Kromě toho se ještě v Rare rozhodli, že zmenší celkovou velikost Sea of Thieves, ale znamená to, že si hru budete muset 6. února stáhnout znovu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama