Obsah uzavřené bety The Divison 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsah uzavřené bety The Divison 2

Obsah uzavřené bety The Divison 2

Filip Švácha

Filip Švácha

31. 1. 2019 12:14
Reklama

Okolo pokračování kooperativní akce od Ubisoftu Tom Clancy´s The Division 2 se toho poslední dobou děje požehnaně. Určitě nejzajímavější zprávou je informace, že The Division 2 si na PC koupíte pouze přes Epic Games Store, či Uplay. Uživatelé na Steamu mají v tomto případě smůlu. Pokud patříte mezi ty jedince, kteří hru už nedočkavě vyhlíží a mají ji i předobjednanou, můžete od 7. února naskočit do uzavřené bety.

Ubisoft při té příležitosti představuje vše, co v ní budete moci dělat. Začít musíte postavením vaší základny, dále budou k dispozici dvě hlavní mise. Kromě toho na vás čeká ještě pět misí vedlejších a spousta dobrovolných aktivit. Hráčům se dále zpřístupní jedna z částí Dark Zone a k vyzkoušení bude i online režim Skirmish, ve kterém se proti sobě postaví dvě skupiny po čtyřech agentech. V rámci bety budete vaši postavu moci dostat až na úroveň sedm.

Od 8. února si pro nás autoři připravili i ukázku toho, jak bude v The Division 2 vypadat endgame. K dispozici totiž dostaneme postavu na třicáté úrovni, se kterou projdeme jednu misi, abychom si mohli vyzkoušet, jak budou specializace agentů fungovat na maximální úrovni. Beta je k dispozici na všech platformách, to znamená na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Pokud o hru máte zájem, můžete si ji předobjednat na Xzone.cz. Na trh dorazí už 15. března tohoto roku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama