Bioware se omlouvá za demo Anthem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bioware se omlouvá za demo Anthem

Bioware se omlouvá za demo Anthem

Filip Švácha

Filip Švácha

28. 1. 2019 14:28 6
Reklama

Minulý pátek byla spuštěna první demoverze dlouho očekávané RPG akce Anthem.  Spousta hráčů si tak mohla konečně hru osahat a nasát první dojmy, ovšem to by se demo nesmělo potýkat s velkými problémy. Víkendový příliv hráčů způsobil pád serverů, který dokonce ovlivnil i jiné tituly, jako například FIFU 2019.

Zástupce Bioware Chad Robertson se ve svém blogu zmínil, že pracují na řešení těchto problémů. Šlo především o páteční masivní příliv hráčů, kdy bylo demo spuštěno. Další potíže vznikly kvůli špatné komunikaci mezi domácími sítěmi hráčů a poskytovateli internetového připojení, která zapříčinila neustálé načítání.

 Bioware si je svých chyb vědom a momentálně je aktivně řeší, navíc pro účastníky VIP dema mají náhradu. Všichni, kdo se dema zúčastnili, dostanou zdarma skin pro svého Javelina. Samozřejmě poté, až hra vyjde. „Oceňujeme vaši trpělivost a omlouváme se těm, kteří měli problém se do hry dostat. Jako důkaz toho, že si ceníme vaší oddanosti, vám všem, co jste se VIP dema zúčastnili, darujeme nový skin,“ píše na blogu Robertson.

Doufejme tedy, že autoři hru před vydáním ještě vyladí. Koneckonců všichni ostatní se o tom budou moci přesvědčit v otevřeném demu, které by mělo být k dispozici už tento pátek. Pokud vás titul zaujme, můžete ho předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama