Takto vypadá koncept gamepadu Mad Boxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takto vypadá koncept gamepadu Mad Boxu

Takto vypadá koncept gamepadu Mad Boxu

David Plecháček

David Plecháček

24. 1. 2019 12:26 9
Reklama

Nová chystaná konzole od Slightly Mad zní poněkud slightly mad. Zdá se nicméně, že to s ní autoři myslí smrtelně vážně a pomalu začínají hráče na svůj Mad Box připravovat. Zatím si ještě na detailnější informace musíme počkat, a takový stav může trvat ještě několik měsíců, možná i déle, to ale neznamená, že nás nemohou vývojáři pustit do vlastní „kuchyně“.

Ian Bell, ředitel společnosti, která dosud mezi hráči byla známá především díky odnoži Need For Speed, Shift, a především díky vlastní sérii Project Cars, na Twitteru sdílel původní koncepty toho, jak by mohl vypadat ovladač k nové konzoli. Původní příspěvek nicméně nedoplnil informacemi, zda Slightly Mad budou tento návrh rozšiřovat a stane se základem pro finální verzi, nebo zda nad touto podobou jen nepřemýšleli, ale následně se vydali jinou cestou.

Buď jak buď, jedná se již o další ukázku toho, co z Británie v relativně dohledné době může přijít. Podoba ovladače sice není tak stěžejní jako podoba (a parametry) samotné konzole, nicméně její design Bell rovněž před časem zveřejnil. I v tomto případě je možné, že se podoba ještě promění, ale až konzole někdy během tří následujících let vyjde, bude zřejmě vypadat velice podobně.

Jak samotná konzole, tak ale i ovladač, vypadají na dnešní poměry netradičně. Věříme ale, že si odvážný design své fanoušky najde. Dalším příslušenstvím by měl být tzv. Mad Wheel, jehož existenci zvídavým hráčům potvrdil se slovy, že se jeho představení dočkáme brzy.

Nebudeme lhát, jsme zvědaví. Teď jen stačí doufat, že se nejedná o předběžný aprílový žertík. Někde v koutku duše nám stejně připadají takové smělé plány trochu přitažené za vlasy. ale alespoň zůstávají věrné svému názvu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama