K Denuvu v Metru se vyjádřil i Deep Silver
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka K Denuvu v Metru se vyjádřil i Deep Silver

K Denuvu v Metru se vyjádřil i Deep Silver

David Plecháček

David Plecháček

24. 1. 2019 10:19 12
Reklama

Včerejší zpráva, že Denuvo bude bránit nejnovější přírůstek do série Metro, se mezi hráči rozšířila jako lavina, kterou nyní horko těžko někdo bude brzdit. Poctivě platící hráči se totiž obávají neblahého vlivu na výkon počítače, respektive hry jako takové. Proto s vyjádřením přispěchalo i vydavatelství Deep Silver.

Společnost Deep Silver stejně jako 4A Games byla totiž doslova zahlcena množstvím dotazů a stížností na přítomnost protipirátské ochrany. Stále se totiž vedou spory, zda Denuvo ovlivňuje chod her, či nikoliv, a tak někteří doslova žádali, jestli by nešlo rozhodnutí ještě přehodnotit. Pochopitelně nešlo, pokud snad někdo doufal v opak, na druhou stranu se Deep Silver zavazuje, že dělá vše pro to, aby Denuvo nijak neovlivnilo výkon a výslednou podobu hry.

„Je politikou Deep Silveru chránit své hry prostřednictvím Denuva, a tak pilně pracujeme s 4A Games, abychom zajistili, že jeho přítomnost nijak neovlivní váš zážitek,“ zní z nejvyšších míst německé společnosti, která nyní společně s mateřským Koch Media spadá pod THQ Nordic.

Společnost zároveň v prohlášení neuvedla, zda Denuvo v případě prolomení odebere, jak je u některých her zvykem, nebo zda jej ve hře neponechá až do konce. Opět v tomto případě připomeneme, že naposledy, když jsme měli možnost Metro Exodus vyzkoušet na kolínském Gamescomu, měla hra technické problémy i na nejnovějších zařízeních. Na druhou stranu od té doby uběhla dlouhá doba a naše obavy mohou být liché. Jsme ale zvědaví, jestli se v případě problému nesnese opět na Denuvo kritika ze stran nespokojených hráčů.

Metro Exodus vychází 15. února. Předobjednat si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama