Partnerem Cryteku se stalo Improbable
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Partnerem Cryteku se stalo Improbable

Partnerem Cryteku se stalo Improbable

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 1. 2019 09:45
Reklama

Situace kolem Cryteku je v posledních letech jako horská dráha. Chvíli to vypadá, že jsou na pokraji svých sil, jindy zase, že už se opět staví na nohy. Tentokrát se bavíme o tom druhém případu. Tato společnost totiž oznámila partnerství s Improbable a spolu s tím se máme těšit na novou AAA hru, která poběží na Cryenginu s podporou technologie SpatialOS.

Crytek slibuje, že se o připravovaném projektu už brzy dozvíme víc. Partnerství s Improbable je také důsledkem posledních změn kolem enginu Unity. Po těch totiž jejich SpatialOS už s Unity není kompatibilní. Pokud nevíte, co tato technologie je vlastně zač, tak jde o cloudovou platformu pro multiplayerové hry, která slibuje, že v jednu chvíli dokáže propojit desítky tisíc hráčů. Spolu s tím by mělo dojít i na cross-play skrz všechny platformy. V podstatě by se tedy dalo říct, že SpatialOS je ohledně cross-playe něco podobného, na čem momentálně pracují Epic Games.

Výsledkem této spolupráce nebude jen oznámený titul, ale pracuje se také na novém rozšíření Cryenginu, které vývojářům ulehčí implementaci SpatialOS do jejich projektů.

Jsme opravdu zvědaví, co Crytek chystá. S jejich posledním pokusem ve formě multiplayerové FPS Hunt: Showdown jim to moc nevyšlo, jejich trilogie Crysis tak stále zůstává nepřekonaná. Možná že s jejich novinkou se to konečně povede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama