Denuvo u Metra ano, u Yakuzy Kiwami ne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Denuvo u Metra ano, u Yakuzy Kiwami ne

Denuvo u Metra ano, u Yakuzy Kiwami ne

David Plecháček

David Plecháček

23. 1. 2019 11:55 2
Reklama

Denuvo už zdaleka tolik netáhne jako v minulosti. Dříve se název této rakouské společnosti skloňoval s koncem pirátství, stačilo ale prolomit první hru a kouzlo se začalo vytrácet. I když už není výjimkou, že některé hry nevydrží ani týden, mnohdy ani první dny, ale stejně se společnosti obrací na vývojáře a doufají, že Denuvo zabere.

Tak jako 4A Games, autoři Metro Exodus. Ukazuje se, že i toto bude hra, která se pokusí vytěžit maximum a nebude chtít dát pirátům nic zadarmo (doslova). Uvidíme, nakolik tah studia sídlícího na Maltě zabere, nebo zda se nebude jednat o vyhozené prostředky z okna. Pavel navíc z Gamescomu přijel s obavami, zda vše bude fungovat bezchybně po technické stránce, což je v kombinaci s úvahami o vlivu Denuva na plynulost her vražedná kombinace. Zároveň bychom ale neměli předbíhat.

To Sega nic takového neřeší. Nebo alespoň tentokrát, jelikož se taktéž jedná o společnost, která má s Denuvem vlastní (neblahé) zkušenosti. Na PC se ale opožděně chystá Yakuza Kiwami, vyjde 19. února,  a jak se zdá, bez ochrany zabezpečovacího systému od našich jižních sousedů. Situaci ještě nepotvrdila samotná společnost, na druhou stranu databáze Steamu v tomto ohledu bývá spolehlivým zdrojem informací. Takže zatímco Yakuza 0 se o Denuvo opírala, Kiwami zřejmě nebude. Níže se můžete podívat na trailer a pak už jen čekat, až se vám jedna z nejznámějších sérií dostane do rukou. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama