V Dreams lze vytvořit například kopii P.T.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Dreams lze vytvořit například kopii P.T.

V Dreams lze vytvořit například kopii P.T.

David Plecháček

David Plecháček

22. 1. 2019 13:06 5
Reklama

Máte-li štěstí, možná po večerech zasedáte do uzavřené bety Dreams. Hra, v níž můžete vytvořit prakticky cokoliv, nabízí nezměrnou spoustu možností, čehož využijí především tvořiví a kreativní hráči. Zatím se svými výtvory chlubit nemohou, někteří ale zákaz i pod pohružkami porušují. Tak jako člověk, který v Dreams přetvořil P.T.

Pokud jste měli tu možnost, možná stále držíte jedinečnou ukázku hororu Hidea Kodžimy na disku. Pokud ne, příliš možností, jak si ji zahrát, nemáte. Buď můžete využít někoho, kdo ji má, nebo můžete využít fanoušků, kteří si dali práci na vytvořili vlastní verzi na PC. Anebo se můžete těšit na Dreams, v němž si identické kulisy sami vytvoříte.

Ačkoliv je editor prakticky čehokoliv od Media Molecule stále ve vývoji a datum vydání stále neznáme, jeho vydání se každým dnem blíží. Jakákoliv taková ukázka jen ukazuje, čeho je hra ve správných rukou vlastně schopná. Otázka však bude, jak její možnosti využijí i „průměrní“ hráči, kteří takových výsledků sami nebudou schopní.

Čeká nás zodpovědět několik otázek. Jednou z nich je, kdy dostaneme všechny odpovědi, nebo alespoň některé z nich, když Sony letos vynechá vlastní prezentaci na E3. Spekuluje se však, že bude mít jinou akci, dost možná ještě před červnovou událostí roku v Los Angeles. Třeba se dozvíme více dříve, než se nadějeme...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama