WoWS Blitz slaví 1. rok odměnami pro hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoWS Blitz slaví 1. rok odměnami pro hráče

WoWS Blitz slaví 1. rok odměnami pro hráče

David Plecháček

David Plecháček

21. 1. 2019 16:50 1
Reklama

Málokdo si vzpomene na herní historii studia Wargaming. Ta se totiž datuje mnohem dál než k World of Tanks. Válečné MMO ale započalo celou éru, která se postupně rozrostla do World of Warplanes a World of Warships, ale především i na mobilní platformy. Po World of Tanks Blitz na ně zamířila i další hra. V těchto dnech slaví mobilní World of Warships Blitz první narozeniny.

Miliony hráčů za tu dobu zatoužily po ohlušujících bitvách i ve chvíli, kdy cestují a nemají k dispozici svou velkou platformu. Na mobilech a tabletech se od loňského vydání odehrálo přes 70 milionů bitev a hra napočítala 11 milionu stažení, a protože to jsou důvody k oslavám, tak na oplátku chtějí udělat radost i vývojáři nám, hráčům. Jednak se všichni mohou zúčastnit oslav přímo ve hře, ale především si ti nejrychlejší mohou vyzvednout vlastní ingame odměnu.

Každá má hodnotu 40 dolarů, ale je jich omezené množství. Pro naše čtenáře máme níže dvacet odkazů, skrze něž si mohou premiovou loď, nový slot a sedm dní Premium Time aktivovat. Co je pro to potřeba udělat? Není toho moc. Kromě nainstalování World of Warships Blitz je potřeba mít dokončený tutorial. Odměna je totiž vázána k účtu a k vaší garáži, která se vám zpřístupní až po jeho dohraní. Poté je potřeba z téhož mobilního zařízení, na němž hrajete, kliknout na jeden z dvaceti odkazů, které se nacházejí níže. Pokud to stihnete do 15. března anebo pokud nebude dvacítka hráčů rychlejší než vy, máte vyhráno a odměna je vaše. Zde jsou odkazy:

Odkaz č. 1

Odkaz č. 2

Odkaz č. 3

Odkaz č. 4

Odkaz č. 5

Odkaz č. 6

Odkaz č. 7

Odkaz č. 8

Odkaz č. 9

Odkaz č. 10

Odkaz č. 11

Odkaz č. 12

Odkaz č. 13

Odkaz č. 14

Odkaz č. 15

Odkaz č. 16

Odkaz č. 17

Odkaz č. 18

Odkaz č. 19

Odkaz č. 20

„Od vydání se hře opravdu daří. Během jednoho roku jsme přidali pět nových národů, přibylo více než 50 nových válečných lodí a rozjeli systém soutěží mezi hráči,“ říká produktový manažer hry Nad Adjir. „Současný hráč si tak už může vybrat z více než 140 lodí,“ dodává. Bonusem jsou speciální žetony za dokončené bitvy, které si můžete v narozeninovém obchodě směnit za předem vybrané lodě. Níže se můžete podívat na trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama