Machinima smazala veškerý obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Machinima smazala veškerý obsah

Machinima smazala veškerý obsah

Filip Švácha

Filip Švácha

21. 1. 2019 11:39 1
Reklama

Asi každý z vás někdy alespoň slyšel o masivním kanálu Machinima. Tato databáze nabízela nesčetné množství videí s herní tématikou. Ovšem vypadá to tak, že její dny jsou sečteny. Veškerý video obsah byl totiž z Youtube smazán. Je zajímavé dodat, že toto rozhodnutí přišlo jen pár dní potom, co se společnost spojila s Otter Media.

O propojení se mluvilo už minulý rok, kdy se také proslýchalo, že tvůrci obsahu mohou být v klidu, neboť se jejich výtvory přesunou na jinou stránku Fullscreen.  Přesto bylo některým z nich sděleno, že dohoda o přesunu jejich dat byla Fullscreenem ukončena. To samo o sobě nezní nijak pozitivně, ale že by kvůli tomu mělo dojít k náhlému úplnému vymazání databáze, to je divné.

Machinima má stále přes 12 milionů fanoušků, ale je otázka, k čemu jim tento počet bez knihovny plné obsahu je. Každopádně jisté je, že celý projekt prochází velikou změnou a vůbec není jasné, jak to s celou databází bude do budoucna. Zmizí videa úplně, nebo se všechno přestěhuje na nějakou jinou stránku? Na odpovědi si musíme ještě nějaký ten pátek počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama