Overkill's TWD pro konzole opět odložena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overkill's TWD pro konzole opět odložena

Overkill's TWD pro konzole opět odložena

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

19. 1. 2019 13:30 1
Reklama

Jako by kolem sebe neměly hry podle komiksu The Walking Dead v poslední době dostatečně rušno. Není to ani týden, co po dlouhé odmlce a změně vývojářského studia vyšla další epizoda dlouholeté adventurní série a záhy se dozvídáme další zajímavé informace, tentokrát v souvislosti s akční FPS Overkill's The Walking Dead a její konzolovou verzí, která byla právě odložena. Už zase.

Overkill's The Walking Dead vyšla na PC už 6. listopadu a doprovodit ji měly verze pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. To se ale nakonec nestalo a konzolové verze byly o tři měsíce odloženy. Podle aktuálních zpráv od vydavatele Starbreeze ale ani tento posun k vyladění hry nestačil a datum vydání bylo bez bližšího upřesnění opět odloženo.

Titul od vývojářů z Overkill Software, autorů série Payday, si na PC nevysloužil úplně nejlepší hodnocení, které se průměrně pohybuje kolem 52 bodů ze sta. Hra byla, a stále je, kritizována především za svůj technický stav, který je i příčinou dalšího zdržení verzí pro konzole, protože podle vyjádření vývojářů potřebuje hra ještě další čas na optimalizaci výkonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama