Podívejte se na novou hru The Textorcist
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na novou hru The Textorcist

Podívejte se na novou hru The Textorcist

Filip Švácha

Filip Švácha

18. 1. 2019 13:19 1
Reklama

Většina lidí si asi při slově exorcismus vybaví nějakého vášnivého kněze, který hrdě cituje slova z bible a snaží se z věřících vyhnat zlé síly. V případě nově oznámené hry The Textorcist: The Story of Ray Bibbia se i vy vžijete do kůže právě podobného duchovního. Jak už z názvu napovídá, hlavní postavou příběhu bude kněz Ray Bibbia, který se musí poradit ve městě plném démonů.

Jediné, co k tomu bude potřebovat, je bible, starý počítač a hodně štěstí. Ovšem nejzajímavějším faktem na téhle hře je, že v boji nebudete používat žádné zbraně, ale jen slova. K tomu, abyste dokázali vypudit démona zpět do hlubin pekelných, kam patří, musíte zvládnout uhýbat nesčetným útokům a zároveň citovat texty z bible. Nutností je mít nepřítele poblíž, a nesmíte udělat žádnu chybu v hláskování, jinak budete celou motlitbu opakovat.

Titul po celou dobu doprovází heavy metalová hudba a pokud se vám projekt od studia MorbidWare zamlouvá, můžete si ho zakoupit na Steamu za 15 dolarů. Vychází tam už příští měsíc, konkrétně 14. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama