Otestujte si Blackout z CoD: BO4 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Otestujte si Blackout z CoD: BO4 zdarma

Otestujte si Blackout z CoD: BO4 zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 1. 2019 15:00 8
Reklama

Loňský díl série Call of Duty s podtitulem Black Ops 4 se sice zbavil příběhové kampaně, náhradou dal ale fanouškům něco, co jim může poskytnout mnohem trvanlivější zábavu - battle royale režim Blackout. Pokud o jeho kvalitách pochybujete, není nic snazšího, než si ho nyní vyzkoušet na vlastní kůži.

Blackout je totiž nyní k dispozici v rámci bezplatného trialu, a to na všech platformách - zahrát si můžete na PS4, Xboxu One i PC. Na poslední zmíněné platformě je zapotřebí stáhnout si Battle.net launcher, právě přes něj můžete následně trial získat. Na ostatních platformách jej samozřejmě naleznete na obvykém místě.

Podle dostupných informací není k hraní zapotřebí předplatné PlayStation Plus, zda totéž platí i pro Xbox Live Gold však nevíme (nicméně předpokládáme, že ano). Trial bude dostupný do 24. ledna, máte tedy dost času otestovat, jak se první skutečně vysokorozpočtové battle royale vydařilo.

Do Blackoutu na PS4 nyní dorazil zbrusu nový a časově omezený režim Down But Not Out, díky němuž se (pro battle royale celkem nestandardně) můžete respawnovat. Režim je dostupný jen pro hraní ve skupině a aspoň jeden člen vaší jednotky musí být naživu. Respawn může proběhnout při resetu herního okruhu a režim jím chce podpořit agresivnější hraní a dodat hráčům nové taktické možnosti. Tento režim bude na PlayStation 4 dostupný do 30. ledna, o dalších platformách zatím informace nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama