Nové záběry z Total War: Three Kingdoms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z Total War: Three Kingdoms

Nové záběry z Total War: Three Kingdoms

Filip Švácha

Filip Švácha

18. 1. 2019 08:46 4
Reklama

Dnes už není ta doba, kdy byly strategické hry na výsluní, jako před lety. Většina se přizpůsobila a díky tomu se ke slovu dostal žánr MOBA her, které v řadě případů nahradily klasické RTS či jiné strategické hry. Vždyť i jeden z mála zástupců Warhammer 40 000: Dawn of War III už je hratelností něco mezi MOBA hrou a RTS. Jedno z mála studií, které se ještě na klasické strategie nezanevřelo, je Creative Assembly se svojí masivní sérií Total War.

Dalším přírůstkem bude Total War: Three Kingdoms, která hráče zavede do Asie. Nejnovější ukázka z této hry se zaměřuje na využití špiónů. Ty budeme moci nasadit mezi ostatní rekruty a doufat, že si je naši nepřátelé naverbují. Pokud se to povede, získáme nějaké informace o dané frakci. Ovšem vaši špioni se proti vám mohou také obrátit a desinformovat vás. Dokonce mohou i zběhnout a založit svoji vlastní skupinu.

Pochopitelně tyto agenty bude moci využívat i druhá strana, takže pokud se do vašeho vnitřního kruhu dostane cizí špion, je velmi pravděpodobné, že by to nemuselo dopadnout úplně dobře. Hráči si budou zkrátka muset dávat dobrý pozor, komu věřit. Hra by měla dorazit na PC už tento rok, konkrétně 7. března. Předobjednávat můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama