Kauza s "vývojářskou" místností pokračuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kauza s "vývojářskou" místností pokračuje

Kauza s "vývojářskou" místností pokračuje

Filip Švácha

Filip Švácha

18. 1. 2019 11:01 23
Reklama

Není to tak dávno, co jsme vás na našem webu informovali o tom, že Bethesda má problémy s hráči Falloutu 76, kterým se podařilo objevit tajnou „vývojářskou“ místnost. Ta jim zpřístupnila veškeré předměty ve hře a to dokonce i ty, které ještě ani nebyly oficiálně vydány. Kolovaly zvěsti, podle kterých měla Bethesda tyto osoby banovat, dokud jim prý nesdělí, jak se jim do této místnosti podařilo dostat. 

Teď už si můžeme být jisti, že je alespoň částečně pravda. Bethesda totiž na oficiálních polských stránkách na Facebooku vydala prohlášení, ve kterém vysvětluje, že k tomu, aby se hráči do těchto prostor dostali, musí využívat software třetích stran. Kromě toho se toto tajné místo snaží přemisťovat, ale spousta zvědavců ho stále hledá, i když jim za to hrozí ban.

„Momentálně zkoumáme účty lidí, kteří získali předměty tím, že se dostali do oblastí hry nepřístupných veřejnosti. Do těchto míst se dostanou pouze uživatelé PC s pomocí softwaru třetích stran. Snažíme se zajistit integritu těchto účtů, a proto byly dočasně vypnuty z důvodu dalšího šetření“, stojí v prohlášení.

Z tohohle textu docela vyplývá, že sama Bethesda si momentálně není zcela jistá tím, co přesně tento problém způsobuje. Bohužel to především, ostatně jako skoro vždycky, odnesou fanoušci, kteří ještě nad tímto titulem nezlomili hůl. Už kvůli nim doufejme, že tohle je jedna z posledních afér. Fallout 76 můžete objednávat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama