Sledujte nové záběry z Metro Exodus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nové záběry z Metro Exodus

Sledujte nové záběry z Metro Exodus

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 1. 2019 07:58 21
Reklama

Pokračování série Metro se přiřítí již 15. února. Exodus nabídne mimo jiné otevřenější úrovně. Mnoho fanoušků si pokládá stejnou otázku, tedy kam až se posunou mantinely jednotlivých lokací. Nové video by mohlo trochu napovědět.

Deset minut záběrů od IGN ukazuje jakousi pouštní oblast. O potvory rozhodně není nouze, otravují na každém rohu. Nutno dodat, že jejich likvidace je skutečně efektivní, hráč má k dispozici slušný arzenál zbraní. Ty navíc může zásadně modifikovat, což je ve videu také vidět.

Pozorní jedinci si jistě všimnou výrazné změny počasí, kdy poklidné bezvětří opepří nepříjemná vichřice. Přeháňka parádně zamíchá s atmosférou hry. Vývojáři již v minulosti přislíbili dynamický systém počasí a denní cyklus. Hráči si tak mohou zvolit, zda se vydají na misi ve dne, či v noci, mohou počkat na lepší počasí.

Ve videu se také objeví bratr ve zbrani, který hlavnímu hrdinovi zachrání krk. Ten následně nasedá do stylové dodávky s originálním volantem a odjíždí ze scény. Vozidla by měla být nedílnou součástí jednotlivých úrovní. Jako centrální hub pak poslouží vlak Aurora.

Hra vychází 15. února na PlayStation 4, Xbox One a PC. Předobjednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama