IO Interactive otevírá nové studio
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka IO Interactive otevírá nové studio

IO Interactive otevírá nové studio

Martin Nahodil

Martin Nahodil

17. 1. 2019 09:08 2
Reklama

V roce 2017 nebyli vývojáři série Hitman zrovna v nejlepší situaci. Po první sezóně epizodického vydávání příběhu agenta 47 se Square Enix rozhodl, že už je nebude potřebovat. IO Interactive se tak spolu se svojí nejslavnější značkou osamostatnilo. Netrvalo dlouho a přešli pod křídla Warner Bros.. Nyní to vypadá, že se opět mají velmi dobře. Ve Švédsku si totiž otevřeli zbrusu nové studio.

Nové studio se jmenuje IOI Malmo a Hakan Abrak, CEO IO Interactive, ve svém prohlášení říká, že je z tohoto kroku opravdu nadšený. “Budeme expandovat IOI, abychom se naplno přidali do komunity herních vývojářů. Přineseme do tohoto města naši unikátní kulturu. Tohle nám velmi pomůže s tvorbou zcela nových a zajímavých projektů, nových univerz a značek. Přesněji řečeno, IOI Malmo a Copenhagen jsou jedna rodina. Rozšíření v tomto směru bylo přirozeným krokem, protože je tady velmi silné zastoupení herního průmyslu. Věřím, že máme velkou šanci stát se středem skandinávského herního průmyslu,” řekl Abrak.

Rozhodně jsme zvědaví, s jakými novinkami hodlá IO Interactive přijít. Ještě padlo pár slov o zatím posledním přírůstku do série Hitman. Prý jsou si vědomi toho, že Hitman 2 není dokonalý, ale i přes to jsou s výsledky spokojeni. S agentem 47 se bezpochyby ještě někdy setkáme. A když už ne v nové hře, tak alespoň můžete věnovat pozornost HD předělávkám dílů Blood Money a Absolution, které nedávno vyšly.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama