Do Game Passu míří Mordor a další tituly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Game Passu míří Mordor a další tituly

Do Game Passu míří Mordor a další tituly

Martin Nahodil

Martin Nahodil

17. 1. 2019 09:41
Reklama

Jen pár týdnů uběhlo od oznámení nových přírůstků do knihovny Xbox Game Passu a máme tady další várku. Tentokrát byla řeč jen o nově příchozích hrách, žádný další titul by tedy zatím neměly být odstraněny. Teď už ale k samotné nabídce.

Největším lákadlem je bezesporu akce Middle-Earth: Shadow of Mordor. Mimo jiné je to jedna z nejlepší her, která využívá univerza Pána prstenů. Také je to první titul, kde se objevil opěvovaný Nemesis systém, kdy si výše postavení skřeti velmi dobře pamatují, co v jejich okolí provádíte a pokud si to s nimi nevyřídíte na první dobrou, tak na vás už budou připraveni.

K Mordoru se přidá také Saints Row 3. Většinou je právě tento díl považovaný za to nejlepší, co si z šílené série Saints Row můžete zahrát. Vedle toho ještě v knihovně najdete We Happy Few, ve kterém musíte přežít ve zdrogované společnosti.

Mimo to také přibylo Lego Movie Videogame. Nabídka se tedy opět pěkně rozrostla. Z těch více než 100 titulů, které tam momentálně najdete, si jistě vybere každý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama