Days Gone vyjde na PS4 s českými titulky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Days Gone vyjde na PS4 s českými titulky

Days Gone vyjde na PS4 s českými titulky

David Plecháček

David Plecháček

17. 1. 2019 15:29 8
Reklama

I když se kouzlo magického data 22. února rozplynulo a i když se Deacon St. John nepopere s ostatními ani o nejlepší titul následujícího měsíce, stále se vydání hry Days Gone neúprosně blíží. A až 26. dubna nakonec dorazí, tak stejně jako ostatní PlayStation exkluzivity bude obsahovat českou lokalizaci.

Dnešním dnem startují oficiální předobjednávky, s nimiž souvisí i oznámení české lokalizace. Stejně jako v případě Spider-Mana, God of War a jiných her si mohou novinku užít i hráči, kteří nevládnou zahraničním jazykem. Sony tak nepřímo dokládá slova vývojářů ze studia Bend, kteří se v minulosti nechali slyšet, že ačkoliv tak hráči titul zatím nevnímají, stále se jedná o silně příběhovou hru.

V ní se Deacon St. John na své motorce vydává vstříc postapokalyptickému světu, v němž největším nebezpečím jsou doslova hordy nemrtvých zombie. Ostatně na ty láká hra od prvotního oznámení na E3 v roce 2016, na tehdejší video se můžete podívat níže. A pak už jen vyhlížet konec dubna, kdy hra vyjde. Pokud máte zájem, Days Gone si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama