Další náznak Death Stranding na rok 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další náznak Death Stranding na rok 2019

Další náznak Death Stranding na rok 2019

David Plecháček

David Plecháček

17. 1. 2019 10:03 4
Reklama

Už je to tu zase. Tak kdy vyjde Death Stranding? My vám odpověď nenabídneme, ale vzrůstající množství indicií naznačuje, že se tak stane ještě letos. Už teď jich máme dost, ale přibývají další. Poslední nápověda se objevila na twitterovém účtu dabéra Troye Bakera.

Baker (mimo jiné) propůjčil svůj hlas Snowu Villiersovi, vůbec poprvé ve Final Fantasy XIII. To v Japonsku vyšlo už v roce 2009. Podílí se ale i na Death Stranding. Na Twitteru tak zveřejnil obě „své“ postavy vedle sebe, s jednoduchým hashtagem, že oba dva výtvory od sebe dělí deset let. Není ale #2009vs2019 znamením, že očekávaná hra Hidea Kodžimy letos vychází?

Nebylo by prvním. Tím nejzjevnějším byl únik obchodního řetězce Walmart, který dokonce nabídl datum vydání (respektive datum odesílání her). To připadalo na 30. června, čili hra by mohla vyjít právě v tento den, případně netradičně prvního července. Zástupci obchodu se ani nebránili konfrontaci a původně opravdu tvrdili, že to je den, kdy se novinky dočkáme.

Ale napovídá tomu i rétorika nejzasvěcenějších lidí projektu. Jednak sám Kodžima hovořil o Death Stranding v souvislosti s rokem Akiry, respektive s rokem, který nové adaptaci předchází. Norman Reedus se též v minulosti nenápadně vyjádřil k roku 2019. A v neposlední řadě tomu může nasvědčovat i plánování Sony a původní datum vydání Days Gone na loňský rok. Jeho odklad sice mohl oddálit i další projekty, kdyby se tak ale nestalo, letošek by byl zatím na exkluzivity skoupý.

Může nastat ale i pravý opak a z letoška se může stát jeden z nejsilnějších roků vůbec. Kromě Days Gone a Death Stranding se totiž hovoří i o další hře, The Last of Us: Part II. Například bývalá redaktorka IGN před časem rezolutně prohlásila, že TLOU je stoprocentně hrou, která vyjde letos. A jelikož se spekuluje nad tím, že za absencí Sony na E3 stojí jiná, vlastní konference, kde bychom se mohli dočkat oznámení příští generace…

Bude zajímavé sledovat, nakolik se naše představy budou shodovat s realitou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama