Beta i nový trailer druhého Divisionu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta i nový trailer druhého Divisionu

Beta i nový trailer druhého Divisionu

Marek Selinger

Marek Selinger

17. 1. 2019 09:54
Reklama

První díl Tom Clancy's The Division vyšel již před více než třemi lety, v březnu 2015, a byť se nejednalo o vůbec špatnou taktickou akci, úplně tak nesplnil vysoká očekávání, která jsme na něj měli již od onoho fantastického představení na E3 2013. Nicméně Ubisoft se podle svých slov poučil a chystá daleko povedenější druhý díl.

A aby nás o svých slovech přesvědčil, rozhodl se uspořádat beta test, do kterého hráči mohou získat přístup hned dvěma způsoby. Buď si druhé The Division předobjednají, případně se o klíč přihlásí na oficiálních stránkách hry a budou doufat, že se na ně dostane. Z našich zkušeností si troufáme tvrdit, že registrace na webu by měla dostačovat. Krom toho jsme se dočkali i upřesnění data, kdy se do hry budeme moci poprvé pustit. Stane se tomu tak v pátek 7. února, čas objevovat zkázou protkaný Washington budeme mít do pondělí 11. února.

Jak je u Ubisoftu zvykem, jeho beta testy bývají spíš takové větší demoverze, odhadujeme, že u Tom Clancy’s The Division 2 tomu bude dost podobně. Navíc bychom se nedivili, kdyby si francouzský vydavatel krom tohoto „uzavřeného“ testování připravil další kolo, kdy by se hra otevřela všem hráčům tak, aby si ji mohlo otestovat co nejširší spektrum případných zájemců o koupi.

Krom toho jsme se dočkali zcela nového příběhového traileru:

Tom Clancy’s The Division 2 vychází 15. března, předobjednávku můžete učinit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama