Adventura Rainswept má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura Rainswept má datum vydání

Adventura Rainswept má datum vydání

Filip Švácha

Filip Švácha

16. 1. 2019 14:00
Reklama

Pokud jste zaplaveni množstvím her s obřími otevřenými světy z různých epoch lidské historie, mohl by vás zaujmout tento slibně vypadající titul z dílny studia Frostwood Interactive. Mysteriózní adventura Rainswept hráče zavede do malého městečka Pineview, ve kterém musí detektiv Michael Anderson vyřešit vraždy dvou osob. Hra bude klást důraz na silný příběh, vztahy a nevyřešená traumata.

Děj bude vyprávěn z perspektivy několika postav prostřednictvím různých flashbacků, snů a rozhovorů s obyčejnými lidmi. Vaším úkolem bude zjistit, jestli opravdu došlo k vraždě a ve městečku se děje něco opravdu divného, nebo zdali šlo pouze o vraždu a následnou sebevraždu, jak se po městě proslýchá. „ Čím více se detektiv do případu ponoří, tím zřetelněji ho bude pronásledovat jeho minulost“, stojí v kartě hry na Steamu.

Titul dnes dostal nový tajemný trailer a hlavně jsme se dozvěděli, že bude na Steamu dostupný už 1. února tohoto roku. Pokud vás zajímá tento deštěm a kávou nasáklý projekt, můžete si na této stránce zkusit demo, za které zaplatíte jen tolik, kolik se sami rozhodnete. Ovšem je nutné podotknout, že demo je ze starší verze, takže přesně nereflektuje momentální stav, ale nějaký názor si z něho udělat lze. Bohužel není jasné, kolik bude hra stát a ani jestli se, kromě PC, dočkáme vydání i na jiné platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama