Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 674
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 674

Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 674

David Plecháček

David Plecháček

15. 1. 2019 16:13
Reklama

Další týden uplynul, a i když nejsme ani v polovině, stalo se v něm poměrně dost věcí. Především to, že hPod budeme tentokrát netradičně natáčet už zítra ve večerních hodinách, a navíc bez Pavla. Ve složení David, Tadeáš, Zdeněk a pravděpodobně i Marek Selinger probereme následující.

Jednak jsme každý nějakým způsobem absolvovali demo remaku Resident Evil 2. Probereme tak, co na něj říkáme, jestli nás nadchlo nebo zklamalo a jestli jsme dostali chuť na plnou verzi. Zároveň můžeme s politováním konstatovat, že si Bungie nechalo nešikovně oznámení rozpadu partnerství s Activisionem až na čtvrteční večer, neboť tak nedostal příležitost komentáře člověk nejzasvěcenější – Vojta. I bez něj se ale na celou situaci podíváme a kritickým okem budeme odhadovat, co to pro vývojáře i sérii znamená. A na sklonku minulého týdne zůstaneme ještě jednou, s Ubisoftem a jeho vyjádřením, dle něhož nebude Division 2 ani vybrané další tituly na Steamu.

Možná se naše diskuze stočí i mimo tato témata. Pokud nám chcete dát nějaké podněty k diskuzi i vy, můžete. Možnost máte jak skrze diskuzi níže, tak skrze email podcast@hrej.cz. Do předmětu nezapomeňte uvést heslo Dotaz. Budeme se na vás těšit klasicky v pátek v osm večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama