SSB. Ultimate překonává rekordy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SSB. Ultimate překonává rekordy

SSB. Ultimate překonává rekordy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 1. 2019 08:49 3
Reklama

Už je to víc než měsíc, co vyšel nový díl bojové série Super Smash Bros. s podtitulem Ultimate a jak se zdá, ještě nějakou chvíli o něm budeme slýchat. O prodejích jsme vás informovali už pár dní po příchodu na trh s tím, že jen v Japonsku dosahují milionů kusů. Nyní z této země přišla další novinka. Super Smash Bros. Ultimate v prodejích překonalo všechny předchozí díly série.

Zatím bohužel neznáme celosvětová čísla, ale odhaduje se, že by to podobně mohlo být i ve zbytku světa. Nedá se tedy Nintendu upřít, že by noví Smash Bros. neměli úspěch. Komunita je celkově přijala velmi kladně, i když se samozřejmě najdou hráči, kteří s jejich vychvalováním zrovna nesouhlasí, ale tak je to u každého titulu.

Musíme také počítat s tím, že tato informace se týká čistě fyzických kopií. V rámci digitálních prodejů zatím žádné nové informace nemáme. V tomto ohledu každopádně za měsíc SSB Ultimate prodalo stejně kusů, jako verze pro WiiU za celé 3 roky.

Nedávno byla také představena nová postava, která se formou DLC přidá do soupisky hratelných bojovníků. Je jím Kirito ze slavné anime a manga série Sword Art Online. O bližší informace ohledně jeho vydání se s námi Nintendo zatím nepodělilo.

SSB. Ultimate překonává rekordy
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama