Filmové Uncharted opět mění režiséra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmové Uncharted opět mění režiséra

Filmové Uncharted opět mění režiséra

David Plecháček

David Plecháček

15. 1. 2019 10:08 3
Reklama

Herní filmové adaptace jsou většinou pod drobnohledem herního publika, ačkoliv přibývá hráčů, kteří nevěří, že mohou vzniknout adekvátně kvalitní díla, která mohou stát i sama o sobě. I když Uncharted by teoreticky mohlo mít nejsnazší situaci – víme, že Indiana Jones funguje, že i Lara svého času fungovala, tak proč by nemohl vzniknout dobrý dobrodružný film s Nathanem Drakem.

Jediný problém je, že ani tato adaptace nevzniká úplně hladce. Mluví se o ní mnoho let, a i když to vypadalo, že se věci hýbou dobrým směrem, nakonec události opět nabraly zpětný chod. Jedinou stálicí je Tom Holland, herec, jehož úkolem bude na filmové plátno přenést mladou verzi známého dobrodruha. Zbytek tvůrčího týmu se ale neustále obměňuje.

Režisér Shawn Levy před několika týdny opustil loď a odešel režírovat Free Guy pro stanici Fox. Jeho náhradou by měl být Dan Trachtenberg. Sony doufá, že se jedná o poslední změnu plánů a od teď už se tvůrčí tým měnit nijak nebude. Na druhou stranu, to si Sony říkalo jak s Levym, Sethem Gordonem nebo Davidem O. Russellem, v jehož verzi Uncharted měl hrát Mark Wahlberg.

Asi nejznámějším dílem nového režiséra je 10 Cloverfield Lane v hlavních rolích s Johnem Goodmanem a Mary Elizabeth Winsteadovou. Trachtenberg je znám svými vazbami na J.J. Abramse, ostatně právě 10 Cloverfield Lane vznikalo v produkci jeho společnosti Bad Robot.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama