Do knihovny NSO nejspíš míří SNES hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do knihovny NSO nejspíš míří SNES hry

Do knihovny NSO nejspíš míří SNES hry

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 1. 2019 10:42 2
Reklama

O tom, že by hráči v rámci předplatného Nintendo Switch Online, měli dostávat i hry z jiných konzolí než jen Nintendo Entertainment System, jsme psali už v minulém roce. Vyplývalo to z databází Nintenda. Nyní se k tomuto tématu objevily další informace. Datamineři se tentokrát zaměřili na samotnou aplikaci, přes kterou se do knihovny dostanete a našli velmi zajímavé věci.

V souborech aplikace byl nalezen nejen emulátor, který by odpovídal podpoře SNES her, ale také se tam skrýval seznam titulů. O ten se podělil na svém twitterovém účtu uživatel, který si říká KapuccinoHeck. Najdeme mezi nimi třeba Super Mario Kart, Legend of Zelda: Link to the Past nebo Super Metroid.

Velmi zajímavým přírůstkem je ale hlavně Star Fox 2, což je původně nevydaný titul. Dlouhá léta po internetu kolovala jen nedokončená verze a svého vydání se dočkal až společně s konzolí Mini SNES.

To ale ještě není všechno. Samozřejmě byl nalezen emulátor pro spouštění NES her. Další by odpovídal pro SNES, ale ještě byly objeveny další dva, u kterých zatím není jisté, které platformy by měly podporovat. Rozhodně bychom se nezlobili, kdyby to mělo být třeba Nintendo 64 a Gamecube. Také to ale mohou být třeba záležitosti pro GameBoy. To už jsou ale jen čisté spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama