Jak mělo vypadat zrušené Disney Infinity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak mělo vypadat zrušené Disney Infinity

Jak mělo vypadat zrušené Disney Infinity

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 1. 2019 09:33
Reklama

Série Disney Infinity byla zaříznuta už téměř před třemi lety, ale studio s ní očividně mělo velké plány do budoucna. Tato série, ve které jste si fyzické figurky známých postaviček z Disney univerza přenášeli do hry, měla být tou nejlepší svého druhu. Jak je ale vidět, nakonec to moc nevyšlo. Nyní jsme se ale díky uniklým záběrům dozvěděli, jak mohla vypadat další verze, tedy Disney Infinity 4.0.

Zatímco v předchozích případech se jednotlivé verze zaměřovali jen na několik animovaných světů, tak tady se jich mělo propojit mnohem více. Zveřejněné záběry se původně objevily na webu ResetEra a můžete v nich vidět například Aladdina, Yodu nebo třeba Rocketa ze Strážců galaxie. Je tady celá řada dalších postav z rozdílných světů, takže hráči by v tomhle případě měli rozhodně větší výběr než v přechozích případech.

Zrušený díl měl mít podtitul Kingdoms a podle všeho se měl dostupný obsah pořádně rozrůst. Levely byly mnohem méně lineární a každý z nich působil jako otevřenější sandboxová oblast, ve které jste cíle měli dosáhnout především díky své kreativitě.

Finální verze ale bohužel světlo světa nikdy nespatří. Disney nevypadá, že by svůj názor ohledně Infinity mělo měnit. Ani původní vývojáři, tedy Avalanche Studio, už s touto společností nemají nic společného. Na začátku roku 2017 přešli pod křídla Warner Bros..

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama