Česká zbraň míří do BFV. Vrací se i Rush
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Česká zbraň míří do BFV. Vrací se i Rush

Česká zbraň míří do BFV. Vrací se i Rush

Marek Selinger

Marek Selinger

15. 1. 2019 13:42 5
Reklama

V posledních týdnech bylo okolo Battlefieldu V až podezřelé ticho, za které však převážně mohly vánoční svátky a fakt, že studio DICE chystalo další porci dodatečného obsahu pro tuto druhoválečnou akci. Nyní jsme se konečně dozvěděli, co kapitola Lightning Strikes bude konkrétně obsahovat.

A nutno uznat, že toho není úplně málo. Pojďme si tedy sesumírovat, na co se hráči mohou v nadcházejícím měsíci a půl těšit. Našince určitě potěší skutečnost, že třídu medika obohatí brněnská zbraň ZK-383, jež byla poprvé vyráběna v 30. letech minulého století. Dalšími novými zbraněmi jsou Modele 1944 pro assaulty, respektive M1922 pro hráče hrající za třídu support. Za každou ze zbraní bude stát týdenní seznam úkolů, po jejichž splnění se daná zbraň hráči zpřístupní. Na českou ZK-383 se dostane hned jako první.

Druhou fázi Tides of War obohatí hned tři nové herní módy. Prvním z nich se v únoru stane na kooperaci zaměřený Combined Arms, ve kterém se až čtyři hráči budou pokoušet splnit předem dané scénáře. Těch bude na začátku osm, přičemž vývojáři dále počítají s jejich navýšením s tím, jak hru budou obohacovat o další nové mapy. Co potěší veterány série, je návrat módu Rush. Nicméně je to návrat s pachutí, jelikož Rush bude hratelný pouze od 7. do 20. března. Jedná se tedy o časově exkluzivní mód, o jeho případném trvalém začlenění do hry v tuto chvíli lze jen spekulovat. Dalším časově omezeným novým módem se již tento čtvrtek stane Squad Conquest, další variance Conquestu a Domination, jen hraná v nižším počtu hráčů (8 na 8) na menších výsecích z map.

Nastřádané bodíky v četě také nově budeme moci využít k povolání dalších posil. Po dvou měsících se hrou se využívání raket V-1 a JB2 vcelku ohrálo, proto jsem rád, že DICE přicházejí s dalšími možnostmi. Konkrétně se bude jednat o sektorový útok artilérie a vytvoření kouřové clony. Dočkáme se také zcela nové Grand Operations, která v sobě spojí mapy Panzerstorm a Arras. Ti, kteří si zakládají na vzhledu svých vojáků, budou mít radost, jelikož přibyde celá řada nových uniforem a doplňků. Krom všech těchto novinek si autoři připravili opravu celé řady bugů a chyb.

Nakonec jsme se dočkali i krátkého teaseru na battle royale mód Firestorm, ze kterého jsme si odnesli jednu důležitou informaci: budeme v něm moci řídit traktory!

Nového obsahu není úplně málo, nicméně trochu nás mrzí, že se nedostalo na novou mapu, která by alespoň trochu narušila stereotyp současné devítky lokací. Dočkáme se jí nejspíše až v březnu s třetí částí Tides of War, které se bude soustředit na novou lokaci, Řecko. Nicméně patch s novinkami by měl být ke stažení již během dneška na všech platformách. Co na něj říkáte vy? Dejte nám vědět v diskuzi!

Battlefield V si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama