Remake RE2 obsahuje i postavy HUNK a Tofu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake RE2 obsahuje i postavy HUNK a Tofu

Remake RE2 obsahuje i postavy HUNK a Tofu

David Plecháček

David Plecháček

14. 1. 2019 14:00 2
Reklama

Zatímco někteří se teprve oddávají kratičké demoverzi, jiní si už hrají s grafikou remaku Resident Evil 2, případně řeší, jak šibeniční časový limit obejít. Způsoby existují, otázka je, jestli existuje i adekvátní náplň a důvod, proč se vracet. I Capcom ví, že demo je sice velké lákadlo, ale pořád je potřeba přidávat podněty k tomu, proč se o RE2 zajímat.

Na světě se tak objevil nový trailer, jehož hlavním překvapením je přítomnost HUNK a Tofu. HUNK je krycí označení speciálního agenta organizace Umbrella, který vedl tým Alpha, aby ukradl G-Virus od Dr. Williama Birkina z Raccoon City. Popsat „postavu“ Tofu je trochu větší oříšek, už jen proto, že se nejedná o postavu v pravém slova smyslu. HUNK i Tofu však mají jedno společného – jsou hratelnými postavami i v remaku.

HUNK se objevil v minihře The 4th Survivor, která se hráčům odemkne za průchod obou přítomných scénářů s hodnocením A. Ačkoliv většina těchto hříček není kanonická, The 4th Survivor ano. HUNK v ní byl napaden zmíněným vědcem Birkinem, a jeho úkolem je těsně před zničením města uprchnout spolu s ukradeným virem. Hráči jej navádí až na policejní stanici, na střechu, kde jej musí vyzvednout vrtulník, přičemž hra měří, jak dlouho vám zadaný úkol trvá.

Tofu plní přesně ten samý úkol. Původně objekt, který testoval kolizní systém hry, se objevil jako parodie na agenta HUNK. Jeho minihru zpřístupníte tehdy, jestliže každou příběhovou linku dohrajete minimálně třikrát, samozřejmě s hodnocením A. Tofu to má ale o něco těžší, neboť jeho zbraní je pouze nůž a k dispozici má jen několik bylinek. Na druhou stranu dává větší poškození, nežli obyčejní lidé. Navíc při napadení neustále něco žbrblá japonským dialektem. No řekněte, že vám jeho přítomnost neudělá radost…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama