Kromě krásné grafiky "ukrývá" RE2 i retro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kromě krásné grafiky "ukrývá" RE2 i retro

Kromě krásné grafiky "ukrývá" RE2 i retro

David Plecháček

David Plecháček

14. 1. 2019 10:36 4
Reklama

Možná jste sami viděli, jak dokáže remake Resident Evilu 2 vypadat. K dispozici je ostatně i demo, abyste si vyzkoušeli, jak se bude druhý díl legendární série hrát a co od něj čekat. A jestli vám na PC vůbec půjde. Při troše štěstí a hromadě výkonu si třeba užijete 4K a 60 FPS, anebo si cíleně hru nastavíte tak, abyste vůbec nepoznali, že hrajete její novou verzi.

Zpravidla se píše o tom, jak perfektně hry vypadají, tentokrát si ale řekneme i něco k tomu, jak mohou vypadat „strašně“. Pokud si totiž pohrajete s nastavením, můžete docílit téměř až retro zážitku. Jak? Stačí nastavit vše na nejnižší nastavení, tzn. Na low, povypínat veškeré efekty jako je ambient occlusion, depth of field a volumetrické nasvícení, snížit rozlišení na 640 x 480, snížit jeho škálování na 50 procent a poté upscalovat obraz na 1920 x 1440.

Zní to šíleně? Máte pravdu, ale opravdu se o něco takového někteří pokouší. Chtějí totiž dosáhnout vizuálu, který je znázorněný v přiložených screenshotech a v úvodu videa, které obě nastavení porovnává. Je to sice trochu prznění krásné grafiky, ale opravdu se tak můžete vrátit o několik desítek let zpátky a zavzpomínat na staré dobré časy. V případě Residentu 2 to platí dvojnásob.

Věříme, že v případě RE2 budou všichni spíše preferovat hezkou grafiku, její krásy ostatně můžete obdivovat i díky demu. Pokud vás nalákalo na plnou verzi, ta vychází už 25. ledna, předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama