KH 3 bude mít po vydání tajný film
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka KH 3 bude mít po vydání tajný film

KH 3 bude mít po vydání tajný film

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 1. 2019 12:44
Reklama

Vydání očekávaného pokračování pohádkového Kingdom Hearts s číslovkou tři se už nezadržitelně blíží. Vždyť od 29. ledna se do hry budou moci ponořit všichni majitelé PlayStationu 4 a Xboxu One. Kromě toho ale tvůrci po vydání plánují mezi hráče dostat epilog a tajný film, který má prý „prohloubit zážitek ze světa Kingdom Hearts“.

Tento obsah je záměrně skrýván, protože podle ředitele projektu Tecuji Nomury jde o ty největší spoilery. Square Enix tedy plánuje v prvním týdnu od vydání vypustit tři přídavky, které nám mají více osvětlit příběh. První z nich dorazí právě 29. ledna ve verzi 1.01. Ten do Kingdom Heart přinese tzv. Memory Archive, díky kterému si budeme moci prohlédnout shrnutí celé série. 30. ledna vyjde epilog a ten bude dostupný všem, co budou mít hru dohranou a shlédli závěrečnou animaci.

Třetí část bude k dispozici od 31. ledna a půjde o už zmíněný tajný film. Hráči budou v tomto případě pro zhlédnutí muset hru dohrát a splnit ještě nějaké další předpoklady. Square Enix ale bohužel nenaznačil, co přesně budeme muset pro odemčení tohoto obsahu udělat. Doufejme tedy, že se to dozvíme ještě před vydáním. Pokud máte o hru zájem, můžete předobjednávat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama