Hráči Falloutu 76 objevili, co neměli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči Falloutu 76 objevili, co neměli

Hráči Falloutu 76 objevili, co neměli

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 1. 2019 10:47 27
Reklama

A je to tu zase. Bethesda a její černá ovce Fallout 76 opět zaplňují internet kontroverzemi a průšvihy. Jak se zdá, tak záplava skandálů a pochybných rozhodnutí asi jen tak neskončí. Bethesda totiž s každým dalším updatem sice pár neduhů vyřeší, ale spoustu také ne a dokonce si přidělává nové.

Nejnovější zpráva naznačuje, že se někde na mapě Falloutu 76 nachází tajná „vývojářská“ místnost. Ty slouží autorům hry jako místa, kde mohou testovat a experimentovat s novými předměty a objekty přímo ve hře. V posledních dnech se totiž na Redditu začalo hovořit o existenci tohoto prostoru ve Falloutu 76 a hráči se ho samozřejmě bez váhání vydali hledat. Netrvalo jim to moc dlouho, a tak se začali na internetu objevovat záběry z tohoto tajného prostoru, kde jsou k dispozici všechny předměty ve hře. Dokonce tam je i jediné NPC jménem Wooby.

Je nutné dodat, že místnost obsahuje i skiny, ke kterým měli přístup pouze lidé, co si hru předobjednali, či ještě nevydaný obsah, který měla Bethesda v plánu. To se pochopitelně Bethesdě nelíbí, a tak to začala řešit ne úplně šťastným způsobem. Pokud jste se prokazatelně dokázali dostat do této tajné místnosti, váš účet bude zablokován. Bethesda údajně těmto hráčům zasílá email, kde se ptá, jak daná osoba získala přístup do těchto zakázaných prostor a účty blokuje, dokud dotyčný neodpoví. Je na místě dodat, že lze těžko ověřit, zdali zákazníkům tyto maily skutečně chodí, ale několik hráčů to na subredditu hry potvrdilo.

Asi to tak už bude, že Bethesda prostě nebude mít ohledně Falloutu 76 klid. Nejsme si tedy jistí, jestli je potřeba něco takového podporovat „do nekonečna“, jak minulý rok prohlásil Pete Hines. Pokud jste si na hru ještě neudělali názor, můžete si přečíst naší recenzi. Jestli vás zajímá, jak se hra skutečně hraje, je k dispozici na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama