Hitman: Absolution a Blood Money ve 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman: Absolution a Blood Money ve 4K

Hitman: Absolution a Blood Money ve 4K

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 1. 2019 13:06 6
Reklama

Druhá sezona Hitmana už je dávno za námi, takže se možná ptáte, co máte dělat, pokud vám chybí další dobrodružství plešatého zabijáka. Odpovědí na to by mohlo být oznámení nové Hitman HD Enhanced Edition. Ta obsahuje Hitman: Absolution a Hitman: Blood Money pro PlayStation 4 a Xbox One a přinese vylepšené 4K rozlišení a 60 fps.

Kromě rozlišení se vylepšení dočká i kvalita textur, světelné efekty i odlesky v zrcadlech. Vývojáři hru prý přizpůsobili i pro novější a citlivější ovladače aktuální konzolové generace. Hráči si inovaci užijí i na obrazovkách nepodporujících 4K, protože hra se bude renderovat ve větším rozlišení než 1080p a následně bude downscalovat na rozlišení 1080p. To celé má přinést zlepšení kvality obrazu. Nejlépe hra poběží na Xboxu One X, kde dosáhne 3200 x 1800, na PlayStationu 4 Pro pak 2560 x 1440. Cena je pro obě konzole nastavena na 60 dolarů. 

Bohužel hráči na PC se této edice nedočkají. Tvůrci se chtěli soustředit na konzolovou verzi, protože tyto klasiky na moderní generaci chybí. Autoři totiž chtěli tento zážitek přinést především hráčům na konzolích, protože PC zvládá následovat nejnovější technologické trendy.  Jak to celé vypadá, se můžete podívat ve videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama