Adaptace Minecraftu mění režiséra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adaptace Minecraftu mění režiséra

Adaptace Minecraftu mění režiséra

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 1. 2019 15:41
Reklama

Když jsem pár let nazpět recenzoval první díl adventurní série Minecraft: Story Mode od Telltale, napsal jsem do vtipného úvodu svého textu, že je s podivem, že se ještě nechystá celovečerák. Následně jsem ale zjistil, že se filmová adaptace skutečně chystá, a tak byla ona větička malinko pozměněna. První epizoda adventurního Minecraftu ale vyšla už před více než třemi lety. Kde je onen film?

Zjevně ještě poměrně daleko. Ve výrobě je už od roku 2014, kdy na adaptaci získalo práva studio Warner Bros. Původně se měl na křeslo režiséra posadil Shawn Levy, kterého můžete znát díky sérii Noc v muzeu, ale společnosti Mojang, která za Minecraftem stojí, se nelíbilo směřování snímku, a tak Levy projekt opustil.

O rok později se do práce zapojil Rob McElhenny (Ztraceni, Fargo), ale i on loni opustil loď. Magazín Variety ovšem nyní přichází s informací, že jeho žezlo přebírá Peter Sollett (The Village, Všechno co mám). Kromě režie se má podílet i na scénáři.

Žádné bližší informace o příběhu filmu nemáme k dispozici, Variety tvrdí, že se bude točit kolem mladé dívky, která se skupinou dobrodruhů zachraňuje svět před zlým Ender Dragonem. Film se měl na plátnech původně objevit letos, se změnami v produkčním týmu je ale v současné době datum jeho startu ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama